fbpx

Skärteknikcentrum

ARBETAR NATIONELLT. FÖRANKRAR LOKALT. BRANSCHENS FRAMTID I FOKUS.

Skärteknikcentrums uppdrag
Skärteknikcentrums uppdrag är att driva verksamhet som på olika sätt bidrar till uthållig konkurrenskraft i branschens företag. Föreningens medlemmar är särskilt viktiga för verksamheten, men den är lika tillgänglig för andra företag, både inom och utanför branschen. Vi arbetar nationellt men förankrar och genomför våra aktiviteter och insatser lokalt.

Nytta direkt
Skärteknikcentrum bedriver verksamhet som ger nytta direkt i företagen. Exempel på det är validering och certifiering av yrkeskompetens, utbildningar, teknikträffar, nätverk mellan företag, utvecklingsprojekt tillsammans med forskningsmiljöer och annat projektstöd.

Nytta på sikt
Skärteknikcentrum tillvaratar branschens intressen där det är svårt för det enskilda företaget att agera. Exempel på det är kvalitetssäkring av utbildningar i skolsystemet, medverkan i branschråd och expertgrupper inför politiska beslut som har betydelse för tillverkningsindustrin i Sverige.

Kraftfullt samarbete
Skärteknikcentrum bygger styrka och verksamhet genom samarbeten och nätverkande med företag i branschen, forskningsmiljöer, offentliga och privata utbildningsanordnare, industrins olika intresseorganisationer och offentliga aktörer som har påverkan på industrins utveckling.

INGEGERD GREEN

INGEGERD GREEN

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.