fbpx

Anställda hos Värnamo Kommun – Skriva ut på Gummifabriken

För att kunna installera skrivarna på kommunens datorer krävs administrationsrättigheter. Arbetar du på Campus Värnamo vänligen kontakta Campus IT-tekniker, så hjälper hen er med det (I skrivande stund, Rickard Andersson)

Övriga på Värnamo kommun med kontor i Gummifabriken, vänligen kontakta info@gummifabriken.nu så bokar vi in en tekniker för att hjälpa er.

Skicka utskrifter till mailadressen: gfutskrift@gmail.com

Om du inte vill installera skrivarklienten eller använder en smartphone eller tablet så finns även funktionen att e-posta pdf-filer till e-postadressen: gfutskrift@gmail.com så hamnar de i skrivarkön (skrivare av märket Toshiba) på Gummifabriken. Det krävs dock att ni mailar till gfutskrift@gmail.com från samma e-postadress som ni uppgav när bad Anna Willstedt skapa användarnamn och lösenord till skrivarlösningen åt er.

Installera skrivare och skrivarklienten på din dator

Guide: Installera skrivare och skrivarklienten på PC

Allmänt om skrivarlösningen

Du debiteras enbart per utskrift.
Skrivarlösningen fungerar på MS Windows samt alla enheter som kan skicka e-post för anställda i Värnamo Kommun.
Du skriver ut till en skrivarkö, inte en enskild skrivare. Vilket betyder att du kan gå till vilken skrivare som helst i Gummifabriken (Toshiba) efter att du skrivit ut från din dator för för att få ut dina utskrifter.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.