fbpx

VI ÄR DOM FÖRÄLDRARNA VARNADE OSS FÖR

BALKANS SUPERSTJÄRNA MIRJANA KARANOVIC I PRISBELÖNT RELATIONSDRAMA. GÄSTSPEL FRÅN NATIONALTEATERN I ZENICA, BOSNIEN-HERCEGOVINA. SPELAS PÅ BOSNISKA OCH TEXTAS TILL SVENSKA.

Sent en kväll stöter Mara och Milan ihop på en offentlig toalett. De pratar om allt och inget, men båda har svårt att komma ihåg sitt förflutna. Klottret på toalettväggarna triggar minnena och för deras berättelser framåt.

Föreställningen består av fyra scener där två karaktärer gestaltar flera arketypiska relationer. Mara som är i 50-årsåldern och tonåringen Milan växlar mellan att gestalta far och dotter, mamma och son, bror och syster, älskare och älskarinna.

Vi är dom föräldrarna varnade oss för är ett känslofyllt drama som ifrågasätter hur man egentligen minns sitt liv. Består vi av våra minnen eller blir vi till i mötet med varandra?

Speltid: 1 timme 20 minuter
Arrangör: Riksteatern Gislaved Värnamo
Producent: Riksteatern
Fotograf: Muhamed Tunovic

 

Hos oss kan du vara säker på att vi alltid följer de senaste restriktionerna.
Önskar du veta mer om vårt arbete för en smittsäker miljö, KLICKA HÄR

Föreställningsinformation

sön 03 oktober 2021, 18.00

  • Biljettpris: Vuxen 200 kr, Ungdom 100 kr
  • Speltid: 80 minuter
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.