fbpx

TOTO IV – 40 YEARS ANNIVERSARY

UPPLEV TOTO IV I SIN HELHET MED HITS SOM BL.A. ROSANNA, I WON'T HOLD YOU BACK OCH MEGAHITEN AFRICA I EN UNIK KONSERT SOM ENDAST KOMMER SPELAS VID TRE TILLFÄLLEN. DET KOMMER ÄVEN BJUDAS PÅ MÅNGA ANDRA AV TOTOS HITS. ETT MÅSTE FÖR ALLA SOM ÄLSKAR MUSIK.

Med en enorm press från skivbolaget släppte TOTO den 8:e april 1982 sitt fjärde album, TOTO IV. De hade inte lyckats följa upp succén efter debutplattan och riskerade att åka ut från Colombia Records. Att denna plattan var speciell visste bandet när den släpptes, men att den skulle vinna hela sex Grammys, däribland för årets album och årets låt (Rosanna), hade ingen vågat drömma om.

40 år och över 5 miljoner sålda exemplar senare är det hög tid att jubilera detta mästerverk. Kom och upplev TOTO IV i sin helhet med hits som bl.a. Rosanna, I Won’t You Back och megahiten Africa, som nu nått över 1 miljon streams på Spotify. Det kommer även bjudas på många andra av bandets hits. En riktig MÅSTE-konsert för alla som gillar musik!

På scen ser och hör ni:
Peter Johansson, känd från oräkneliga musikaler som bl.a. Jesus Christ Superstar, Rock of Ages, Jersey Boys och We Will Rock You. Han har även svart bälte i ”Så Ska Det Låta” där han medverkat fler gånger än det finns siffror. Han besitter onekligen en av Sveriges absolut bästa röster.

På grund av post-covid omständigheter med all logistik som det innebär när gig flyttas till nya datum så kommer tyvärr inte Lollo Gardtman kunna medverka på TOTO IV tributekonserten i Gummifabriken. Den goda nyheten är att hon ersätts av Mia Stegmar!


Mia Stegmar är en rutinerad och etablerad sångerska som under sina 25 år i branschen hunnit med nedsläpp i många olika sammanhang. Mia har medverkat i melodifestivalen ett flertal gånger, senast 2019 i bandet Pagan Fury. Med sitt tidigare band Itchycoo turnerade hon med världsartister som Pink, The Hooters och Bob Geldoff.
I Sverige har hon medverkat i otaliga shower. Allt från Arenaturné med Björn Skifs till Queentribute ”Champions of Rock” med ingen mindre än Peter Johansson.

Mia Stegmar, medverkat i ett otal scenshower och föreställningar runt om i Sverige, senast i Gummifabriken med ”She’s Got the Look” – En hyllning till Marie Fredriksson. Hon har även tävlat i Melodifestivalen två gånger.

Mia har även skrivit och framför vinjetten till Malou efter tio.

Bandet består av en diger samling välmeriterade musiker som individuellt sammantaget har jobbat med de flesta av Sveriges artister i ett spann ifrån Björn Ulvaeus, Povel Ramel och Sven-Bertil Taube till Danny Saucedo, Molly Sandén och Darin.

Speltid: ca 110 minuter, inkl. paus
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: M&M Production

Föreställningsinformation

lör 09 april 2022, 19.00

  • Biljettpris: 365 kr
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.