fbpx

SENIORMÄSSAN 2022

VÄLKOMMEN TILL SENIORMÄSSAN 20 OKTOBER 2022

Omsorgsförvaltningen bjuder in till Seniormässa för att presentera sin verksamhet, sina samarbetspartners och för att ge rum åt olika intresseorganisationer för seniorer i vår kommun.

Genom Seniormässan vill vi ge kunskap, skapa delaktighet och trygghet för Dig som senior. Något som vi tror ökar livskvalitén nu och i framtiden.

Huvudläsningen är i Auditoriet kl. 09.30 med Susanne Rolfner Suvanto som föreläser kring temat ”Det är aldrig för sent att må bra” Susanne är leg. sjuksköterska med inriktning psykiatri. Hon är föreläsare, författare och skribent. 2017 var hon statlig utredare och skrev en nationell kvalitetsplan för vård och omsorg om äldre personer.

Förutom att Susanne föreläser i Auditoriet kommer hon även delta på mässan vid ett ståbord för er besökare att hälsa på samt även delta i Speakers Corner.

På mässan kommer det finnas ca 40 utställare. Montrarna öppnar upp kl. 10.00.
Förutom Omsorgsförvaltningens verksamhet finns även Pensionärsorganisationerna, Studieförbunden, Apotek, Optiker med flera. Det blir livemusik med bandet JazzÅh i entréhallen vid ett flertal tillfällen.

Klockan 11:15-11:45: ”Mötas i musik”, Katarina Lindblad, musikterapeut fil dr. pratar från scenen i Valsverket.

Susanne Rolfner Suvanto leder Speakers Corner 13:30-13:50 i Valsverket med Hildegard Ek som pratar om projektet ”Tillsammans mot Ensamhet” samt Stefan Hedenborg som pratar om besökstjänst i Svenska Kyrkan.

Det kommer finnas en digital tipsrunda att ta del av. Mässan avslutas klockan 15.00. Därefter blir det show i Auditoriet med Femtingteater som är gratis att bokas HÄR.

 

Mässan är öppen 10.00-15.00

Föreställningsinformation

tor 20 oktober 2022, 09.30

  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.