fbpx

RÖRET OCH ALPHA BOYS

RÖRET OCH ALPHA BOYS - EN HELKVÄLL ROCK N' ROLL!

Två eminenta rock n’ roll-akter till priset av en! Missa inte när Röret och Alpha Boys bjuder på varsitt gig från Gummifabrikens scen. Det är bara att hoppas att stolarna står kvar.

Med influenser som Motörhead och Turbonegro debuterade Värnamobandet Alpha Boys 2017 med EP:n ”Mothers Dream”, en video spelades in och en smått mytomspunnen spelning genomfördes. Sedan blev det tyst i två år, men 2019 återuppstod Alpha Boys med delvis nya medlemmar. Efter ett antal lyckade spelningar kom äntligen debutalbumet ”Saviours of Rock n’ Roll” ut i Januari i år. Det är inspelat i anrika The End Studios i Lund med Ulf Blomberg (Hoborec) bakom spakarna. Skivan har fått fina recensioner och nu kan du äntligen uppleva Alpha Boys live i Gummifabriken!

Röret spelar en svängig blandning av rock och punk, inspirerat av band som The Hives och Hellacopters (bandet har varit förband till Hellacopters förre gitarrist Strängen).
Röret bildades 2016 med ett kall att sprida rock n’ roll och dekadens till världen. Samma år kom debutsingeln ”Saturday Night” som följdes upp med albumet ”Våld” 2018. Röret är dessutom något så fint som ett väloljat samarbete mellan grannkommunerna Gislaved och Värnamo. Det blir onekligen en utmaning att försöka sitta still när Röret äntrar Gummifabrikens scen!

Lyssna på Alpha Boys:
https://open.spotify.com/track/7cs5haAnG5k9pIAAzBvWGz?si=07c0ea625f344c6f
https://youtu.be/h3yAd4jzMNQ

Lyssna på Röret:
https://open.spotify.com/track/6mUtsBWi24vYCctkHuuB2v?si=4126kMcxR2a6TrPeCfRIcQ&dl_branch=1

”Gummifabriken goes local” är en satsning för att lyfta musiklivet i Värnamo och ge det en nystart när restriktionerna lättar. Tillsammans med er i publiken skapar vi en lokal scen där den närodlade musiken kan gro och växa, så håll utkik efter fler konserter under vinjetten ”Gummifabriken goes local”!

Speltid: ca 105 minuter, inkl. paus.
Åldersgräns: 18 år.
Arrangör: Kulturförvaltningen Värnamo kommun och Gummifabriken i samarbete med Studiefrämjandet, Bilda och Vuxenskolan.

 

Föreställningsinformation

tor 30 september 2021, 20.00

  • Biljettpris: 100 kr
  • Speltid: ca 105 minuter, inkl. paus
  • Scen: Livesalen Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.