fbpx

MASKINEN – STAND UP TURNÉ

ANIS DON DEMINA KASTAR SIG UT PÅ EN STANDUP-TURNÉ OCH GER UT SIN SJÄLVBIOGRAFI!

Artist. Youtuber. Programledare. DJ. Nu kan multitalangen Anis Don Demina addera ytterligare två titlar på visitkortet, standup-komiker och författare. I vår kastar han sig ut på en mäktig standup-turné och den 2 maj släpper han sin självbiografiska bok ”Maskinen”.

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Boken ”Maskinen” berättar om vägen från förorten till Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på standup-turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina.

Speltid: 60 minuter
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: United Stage

Föreställningsinformation

ons 11 maj 2022, 20.00

  • Biljettpris: 250 kr
  • Speltid: 60 minuter
  • Scen: Livesalen Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.