fbpx

INSTÄLLT: LYRAN MUSIKKÅR & DRILL – THE SHOW MUST GO ON

Årskonsert med Lyran Musikkår & Drill

Detta evenemang följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten gällande antalet besökare. 
Vi kommer att COVID-anpassa ditt besök och följa aktuella riktlinjer.

Lyran Musikkår & Drill – flytt av konsert 21 november 2020
På grund av de nya restriktionerna på grund av covid-19 som gäller för Region Jönköping från 3 november 2020 till åtminstone 24 november 2020, dvs efter konsertdatumet, finns tyvärr ingen möjlighet för Lyran Musikkår & Drill att genomföra årskonserten i november som planerat. För att minimera risken för ytterligare smittspridning ligger även repetitionerna nere tills nya direktiv kommer. 

Vår ambition är att flytta konserten till första kvartalet 2021, då vi hoppas att restriktionerna lättat något och det går att genomföra en konsert. Målet är att konserten ska genomföras på det sätt som den fram tills nyss var tänkt att genomföras, dvs med så stor publik som arrangören tillåter med hänsyn till restriktionerna, samt sändas live via internet för alla som vill titta. Livesändningen kommer att vara gratis och kunna ses över hela världen. 

Hoppas att ni uppskattar att vi sätter säkerheten främst och föregår med gott exempel när det gäller att förhindra spridningen av covid-19. 

Vi kommer, förutsatt att inget oförutsett inträffar, också att ha vår reguljära årskonsert i november 2021, förhoppningsvis då under mer normala former.

 

År 2020 liknar inget annat år.Vi har alla fått ändra våra planer, ställa in och ställa om, så även Lyran. Vi är dock väldigt glada att få konsertera även i år och fast publiken i salongen endast är 50 personer så hoppas vi att fler än någonsin följer konserten via vår webbsändning.
Klicka bara på länken, som snart kommer här, så får ni tillgång till Lyran live!

Det blir som vanligt en väldigt blandad repertoar med det mesta av det bästa från våra konserter de senaste 10 åren.

Presentatör är Hasse Pettersson från Sveriges Radio P4 Jönköping. Solister är Markus Wik, saxofon och Sofia Wik, marimba. Sångsolist är Sara Lundmark.

Hjärtligt välkomna!

Speltid: 105 minuter.

Arrangör: Musikkåren Lyran

 

Föreställningsinformation

lör 21 november 2020, 16.00

  • Biljettpris: 220 kr
  • Speltid: 105 minuter
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.