fbpx

LIVESÄNDNING: INTERVJU MED HEIDI & BJÖRN

Om resan till ett hållbart liv i glesbygden.

Hållbarhet – en intervju med Heidi Andersson och Björn Ferry.

Går det att leva ett hållbart liv i glesbygden? Välkommen till en livesänd intervju där Heidi Andersson och Björn Ferry berättar om sin resa.

Heidi Andersson är armbryterskan från Ensamheten och elvafaldig världsmästarinna. Björn Ferry är olympisk mästare i skidskytte. Nu har de lagt elitidrottandet åt sidan för att bli planetskötare i världsklass. De vill vara den förändring som de själva vill se i världen och målet är att vara helt fossilfria till år 2025.

Lars Alkner, kulturchef Värnamo kommun, samtalar med makarna om deras mål. Varför ställer de om sin tillvaro? Vad innebär det? Och hur lever de hållbart i Västerbottens inland?
Lyssna på samtalet och få konkreta tips på vad du kan göra för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

När, var, hur?
Föreläsningen sänds live torsdag 15 april kl. 18.00-19.00. Ingen anmälan krävs.
Föreläsningen är gratis och öppen för alla!

Till föreläsningen på Värnamo Näringslivs facebooksida

Ställ dina frågor till Heidi och Björn
Har du några frågor till Heidi och Björn? Under föreläsningen har du chansen att skicka in dina frågor i chatten. Du kan även skicka dina frågor till adam@varnamonaringsliv.se

Vi som arrangerar
Vi som arrangerar detta evenemang är en grupp som arbetar med Agenda 2030 och hållbarhetsfrågor i Värnamo. Vi är både privatpersoner och representanter för olika organisationer som Värnamo Näringsliv, Svenska kyrkan, Studieförbundet Vuxenskolan, Naturskyddsföreningen, Värnamo kommun, Klimatnätverket i Värnamo, VKIAB och Värnamo City.

 

Föreställningsinformation

tor 15 april 2021, 18.00

  • Scen: Livesändning Facebook
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.