fbpx

JUNIOR BRIELLE

JUNIOR BRIELLE GER OSS "NYTT OPIUM" OCH GÖR STOR TURNÉ I HÖST

Under sommaren har Junior Brielle släppt två hyllade singlar, ”Nytt Opium” och ”Barn skrattar i bakgrunden” och mer musik är påväg. 

Junior Brielle om ”Barn skrattar i bakgrunden”:
”Jag tror den handlar om att vilja åka hem till Jämtland. En inde-standard. Vi spelade in den i ett stort studiorum alla tillsammans och mycket av det som blev kvar är första tagningar. Vi har tidigare försökt att spela in musik på det här sättet, men har varit för dåliga. Vi är fortfarande ganska dåliga men det är skrämmande få som är bättre.” 

Med musiken de jobbat på den senaste tiden har Junior Brielle velat göra något som hade varit kul att spela med kompisarna i källaren i Brunflo. ”Något som hade gjort våra 18-åriga jag glada”.

De gångna året har bröderna pendlat mellan stugan i Sveg, lägenheten i Bandhagen och studion i Göteborg, där de spelat in musiken med Mattias Glavå.
”Efterforskningar visade att Glavå producerade mycket av den musik vi lyssnade på då, i tonåren”, säger de.

Om Junior Brielle:
Junior Brielle består av bröderna Gabriel och David Röhdin som 2018 uppmärksammades för sin debut-EP ”Blod” efter att ha skickat ut sitt egna blod till Sveriges musikkritiker. Sedan dess har de släppt debutalbumet tillika vinylettan ”TAMPA”, spelat live och nominerats som Årets nykomling på Grammisgalan, vunnit Gaffapriset för Årets genombrott, utsetts till framtidens artist av P3, nominerats till P3 gulds Årets Pop 2020, öppnat Lollapalooza 2019 och sålt ut fem turnéer.

Speltid: 60 minuter
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsinformation

lör 05 november 2022, 21.00

  • Biljettpris: 275 kr
  • Scen: Valsverket - stående publik
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.