fbpx

JONAS COLTING – BEKVÄM MED DET OBEKVÄMA

BEKVÄM MED DET OBEKVÄMA MED JONAS COLTING ÄR EN BEST-OF- FÖRELÄSNING MED JONAS DJUPASTE INSIKTER OCH VIKTIGASTE LÄRDOMAR.

Kom och lyssna på hur Jonas överlevde 30 mils simning i 10-gradigt vatten runt Gotland, hur man tränar för att vinna VM-medaljer i triathlon eller hur man kan leva för att vara en fit, stark och pigg 47-årig småbarnspappa som efter 35 års hårdträning fortfarande har lusten till rörelse!
Jonas Colting från Borås har etablerat sig som en av de mest uppskattade, omtalade och välrenommerade livsstilsfrälsarna i Sverige idag!
Jonas har en bakgrund som professionell triathlet där han vunnit totalt sex VM- och EM-medaljer varav två guld. Idag är han främst aktiv som hälsocoach och folkhälsodebattör med fyra publicerade böcker, en egen coachingverksamhet, en populär podd samt olika entreprenörsprojekt.
Under 2014 simmade Jonas de 640 kilometerna mellan Stockholm och Göteborg. Han snittade 17 kilometer om dagen i drygt sex veckor och samlade genom sin simning in 716 000kr till Water Aid och deras arbete för rent vatten och sanitet runt om i världen. 2017 simmade han runt Gotland under Almedalsveckan i syfte att påverka svensk folkhälsopolitik.
Jonas pratar om hälsa som ett livslångt projekt och hur våra inlärda och förutfattade meningar om åldrande, funktionalitet och förmåga låter vår naturliga potential gå ouppfylld. Hälsa är ingen tävling men som de gränslösa mänskliga varelser som vi är så har vi den inneboende förmågan att vara vinnare i vår egen tillvaro!
I föreläsningen ”Bekväm med det obekväma” så pratar Jonas om hur man med enkla och vardagliga vanor kan skapa förutsättningar till en bättre fysisk och psykisk hälsa.
Det blir sanningar och provokationer och ärlighet – rakt från hjärtat!
Speltid: 90 minuter
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsinformation

ons 24 november 2021, 19.30

  • Biljettpris: 395 kr
  • Speltid: 90 minuter
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.