fbpx

JOEL ALME

JOEL ALME ÄR TILLBAKA- NYA ALBUMET "SKÖT ER SJÄLVA SÅ SKÖTER JAG INTE MITT" KOMMER 7 OKTOBER. SAMTIDIGT ÄR DET NU KLART ATT DET BLIR EN EFTERLÄNGTAD TURNÉ TILL HÖSTEN.

Klangfull, melankolisk och melodisk folkrock som den bara kan låta i händerna på Joel Alme.
”Ge mig nåt som ger mig nåt” är första smakprovet från det nya albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” som släpps 7 oktober.

Joel Alme om låten:
– Vi brukade ofta spela ’That Summer Feeling’ av Jonathan Richman med mitt första band för typ 20 år sen.
Älskar den låten men det är nog först nu jag fattar den, man måste ju ha skaffat sig lite minnen innan dom kan börja jaga en.
Den här låten handlar om just det och att säga hejdå till en värld som aldrig mer kommer tillbaka men vara glad att den ändå har funnits.

Efter tre engelskspråkiga och två svenskspråkiga skivor släpper Joel Alme den 7 oktober sitt sjätte album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt”.
Under sommaren följer Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora utomhusarenaturné över hela Sverige och i höst väntar en turné.

Föreställningsinformation

fre 18 november 2022, 19.30

  • Biljettpris: 425 kr
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.