fbpx

EL SKRATTO – STAND UP COMEDY

Förläng livet med ett gott skratt!

Om regeringen ändrar restriktionerna för publika evenemang kan fler biljetter komma att släppas.
Detta evenemang följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten gällande antalet besökare. 
Vi kommer att COVID-säkra ditt besök och följa aktuella riktlinjer.
El Skratto arrangerar Stand Up-kvällar med komiker från hela Sverige. Kontinueligt arrangeras det shower i Göteborg men humorn når gärna utanför Göteborgs gränser och denna gången frälsas Värnamo utav skratt.
Njut av en öl och gott sällskap vid våra runda bord. Förbeställ gärna för att undvika köer.
Kvällens komiker:
NILS ÖDEHN: Gift glutenintolerant lärare som kom på att ”Stand Up kan jag bli jävligt bra på” och så blev det. Ambitiöst har Nils delat scen med Stand Up eliten, Magnus Betnér och Henrik Hjält. Nils delar med sig av sin observation av framtidens ungdomar i Sverige och hur det är att vara gift.
KADIR MERAL:  Författare och föreläsare men vi gillar honom bäst som vän och framförallt komiker. Kontraster i kulturer är ett nyckelord i Kadirs Stand Up. Han hakar upp sig på ordspråk och uttryck som ”Att skita i det blå skåpet”. Varför är den blå och varför sket man i det? Vi kommer inte klura ut detta med Kadir, men skratta kommer vi göra!
MARTIN JOHANSSON: Kommer förklara för dig hur det är att vara adpoterad och växa upp i Sverige. Vilka fördomar han stött på. Att folk börjar prata engelska med honom och hur han älskar karaoke! På scen så briljerar Martin med sina infallsvinklar ur livet. Slutresultatet blir en väldigt road kväll.

TITO SALAZAR: Kommer vara er MC/Konferencier. Han är lite som Zlatan; showen börjar inte fören han kommer. Denna extrovert älskar att prata med publiken och bjuda på sig själv. Anekdoterna handlar om att ha invandrarbakgrund, pappa-livet, beatbox och mycket annat. När Tito kommer på scen lovas en ordenlig HA-HA-kväll.

Speltid: ca 60 minuter. Insläpp från 19:00. (Förbeställ gärna dryck och lättare mat. Beställning på plats från 19:00 är också möjlig.)

Åldersgräns: Från 18 år.

Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsmenyn serveras 18:00
Menyn bokas separat.

Föreställningsinformation

fre 09 oktober 2020, 20.00

  • Biljettpris: 150 kr
  • Speltid: ca 60 minuter
  • Scen: Livesalen Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.