fbpx

EL SKRATTO – STAND UP COMEDY

EL SKRATTO ÄR TILLBAKA! VAR BEREDD PÅ ATT FÅ ANVÄNDA SKRATTMUSKLERNA NÄR KOMIKERNA INTAR GUMMIFABRIKEN!

Linda Smedberg lika rolig som mängden fräknar hon har, hon är här för att underhålla och berätta om sina pinsamheter, få en inblick i hennes liv som mamma, sambo och hamsteruppfödare. Linda har en gedigen underhållarsjäl och har gjort allt från teater, improvisation och att vara en fattig kulturarbetare. Hon arrangerar också Stand Up kvällar på Grinden i Göteborg, det är det hon gillar allra bäst, Stand Up. Upplev henne!

Donatas Kveselys den baltiska fågelskrämman. Ha högt i tak för här kommer en 2 meter lång komiker. Ja, han vet hur vädret är där uppe och det skiner vackert om hans långa funnybones. Donatas jobbar som ingenjör men hatar sitt jobb och vill mycket hellre utöva sin talang, att få folk att skratta. Han delar med sig utav sina roliga observationer om hur det är att interagera med svenskar och hur svårt det är, speciellt med tjejerna.

Johan Rünow – Vardagsterroristen som älskar humorn i att oskyldigt jävlas med folk. Johan har en lång erfarenhet med att underhålla och är en utav Skånes talanger. Ni ska känna er extra speciella som får se Johan för han har precis blivit pappa till ett par tvillingar, så tid är det ont om, men självklart ger han prio till Stand upen.

Victor Wu, han orkade inte med sin familj-kinakrog mer och gav sig ut på scenerna istället och tacka gudarna för det! Victor är en väldigt aktiv komiker och är ute och giggar ofta. Varför? Jo för han är ju så himla bra på scen. Att få höra om Victors liv får nästan vem som helst att skratta. Hur coolt är det egentligen att vara kines, det ska han berätta och ni kommer vilja lyssna.

TITO SALAZAR
Han arrangerar flera stå-uppklubbar i Göteborg. Få är så bra på att integrera med publiken och att ha lika kul på scenen som publiken har. Humorn finns i hans DNA. Han humor är aktuell, skarp och rolig.

Speltid: ca 90-100 minuter, inkl. paus.
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

 

Hos oss kan du vara säker på att vi alltid följer de senaste restriktionerna.
Önskar du veta mer om vårt arbete för en smittsäker miljö, KLICKA HÄR

Föreställningsinformation

fre 17 september 2021, 20.00

  • Biljettpris: 150 kr
  • Speltid: ca 90-100 minuter, inkl. paus
  • Scen: Livesalen Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.