fbpx

MUSIKCAFÉ: DRÖMLIV MED SPORSÉN

DRÖMLIV MED SPORSÉN - KERSTIN JANSSON & SPIRAS ARTIST IN RESIDENCE PÅ TURNÉ

KERSTIN JANSSON & SPIRAS ARTIST IN RESIDENCE PÅ TURNÉ

Följ med på en hisnande resa in i drömmarnas värld. Sopranen Julia Sporsén tar oss dit med hjälp av svenska, tyska, franska och engelska sånger. För kompositionerna står Sibelius, Rangström, Strauss, Duparc och Weill. Med enkel kostym och rekvisita skapas en föreställning kring sångerna med talad text emellan.
Vi drömmer oss genom livet. Vi drömmer om kärlek och döden, om livet såsom vi önskar att det vore, eller som vi fruktar att det skulle kunna bli. Vi drömmer om en värld som inte finns eller som vi hoppas en gång ska bli till verklighet. Vi drömmer märkliga, abstrakta drömmar eller högst vardagliga. Vi drömmer på dagen och natten, om andra världar och om vår högst verkliga värld.
I denna konsert får vi följa två helt olika personer genom deras drömmar. Genom kärlek, lycka och sorg och genom fantastiska inre och yttre rum. För idé, manus och regi står operasångaren Julia Sporsén, aktuell som Artist in residence under Röstsäsongen 21/22 i Kulturhuset Spiras klassiska serie. Vid pianot: Kerstin Jansson.

Föreställningsinformation

sön 14 november 2021, 16.00

  • Biljettpris: Vuxen 150 kr, upp till 20 år 0 kr
  • Speltid: ca 120 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.