fbpx

BRATS CARNIVAL

QUEER CIRKUSPUNK FÖR HELA FAMILJEN

När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubikskub och akrobatik. En genderbending resa som locka fram din inre diva likväl som en hyllning till konsten att våga vara sig själv. Alla tidigare superhjältar kan slänga sig i väggen – det här gänget kommer garanterat stå överst på listan framöver. Med på Sverigeturnén är också den hyllade svenske skådespelaren och dragartisten Robert Fux!

Briefs Factory syns frekvent på scener i London, Paris, New York och inte minst i Australien. De turnerar över hela världen och är främst kända för att skapa late night cabaret för en vuxenpublik. Brats Carnival är den föreställning de önskar de själva kunnat få se när de var barn.

Föreställningen är ett gästspel och en samproduktion mellan Briefs Factory, Cluster Arts och svenska Follow the Rabbit/Josefin Rosales.

Medverkande:
Fez Faanana
Mark Winmill
Thomas Worrell
Brett Rosengreen
Louis Biggs
Dylan Rodriguez
Robert Fux

Producent: Riksteatern

Speltid: 60 minuter
Arrangör: Riksteatern Värnamo

Föreställningsinformation

mån 28 november 2022, 19.00

  • Biljettpris: Vuxen 220 kr, ungdom 110 kr
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.