fbpx

INFORMATION OM ANTIKRUNDAN PÅ GUMMIFABRIKEN 1/9

Antikrundan kommer till Värnamo och Gummifabriken den 1 september. Vi räknar med ett stort antal besökare och önskar därför att de som kan går, cyklar eller tar kollektivtrafik till Gummifabriken.

Del av Jönköpingsvägen och del av Magasingatan kommer vara avstängd för trafik.
Postgatan och Magasingatan kommer vara enkelriktade.

Vid många busshållplatser finns det gott om parkeringsplatser. Så ett smart drag är att ta bussen sista biten. Se karta

Vid Gummifabriken har du möjlighet att släppa av/hämta i korsningen Magasingatan/Postgatan. För att sedan åka och hitta parkering på lämplig plats. Trafikvärdar finns på plats.

En tillfällig parkering kommer att finnas på gräsytan vid Kärleken. På Lagastigen och med infart Vallgatan. Trafikvärdar guidar in.

Parkeringen vid Gummifabriken har värdar som guidar in.

I övrigt hänvisar vi till stadens övriga parkeringsplatser. Se karta.

Antikrundan har öppet för värdering klockan 12.00-18.00 och alla som ställer sig i kön före klockan 18.00 får sina föremål värderade. Antikrundan hjälper till med värdering av allt mellan himmel och jord utom musikinstrument, mynt och frimärken. Värderingen är gratis och ditt föremål är ”biljetten” för att komma in.

Kön till Antikrundan börjar ofta ringla lång redan på morgonen och det kan ibland ta några timmar att ta sig in till experterna. Det är därför inte så dumt att ta med något att sitta på och kläder efter väder. Självklart har restaurang Madame öppet och där är servering och café öppet hela dagen. Givetvis finns en vattenbar för den som är törstig.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.