fbpx

Gummifabriken öppnar upp sista delarna i huset

Alla verksamheter har fått flytta in i Gummifabriken och är i full gång! Dagligen besöks Gummifabriken av biosugna människor, låntagare till biblioteket, företagare, studenter, barn som vill kika på LasseMaja-utställningen och lunchgäster till Madame, bland annat. Det märks att alla verksamheter är på plats då det ständigt är rörelse i huset.

Vi har nu fått besked om när de sista delarna är klara. Det som är kvar att färdigställa är centraltrapphuset och Auditoriet. Centraltrapphuset beräknas vara klart under april månad och Auditoriet under juni månad.

Vi kommer inte att genomföra någon officiell invigning före semestern, men vi är nu i full gång med att planera för ett datum när hela byggnaden invigs. Vi återkommer under våren med både datum och invigningsprogram.

För er som är nyfikna och intresserade finns det möjlighet att se huset i sin helhet redan i sommar, då vi planerar guidade turer. Hur man bokar detta återkommer vi om via hemsidan och i sociala medier. Har ni några funderingar finns vi i Infocenter vid huvudentrén eller på Tel: 0370-30 59 01

Det finns mycket att se fram emot i huset! Hjärtligt välkomna till Gummifabriken!

 

Fotnot

Auditoriet kommer bestå av hela 2 200 kvadratmeter med totalt 415 platser (varav 119 balkongplatser), en stor scen samt foajé. I foajén kommer det finnas möjlighet att få lättare tilltugg och dryck i samband med evenemang. Auditoriet kommer att användas till konserter, teaterföreställningar, dansuppvisningar, musikaler, föreläsningar och mycket annat. Centraltrapphuset kommer att gå från plan 0 hela vägen upp till plan 3. Det knyter samman huset och gör det lättare för besökaren att orientera sig.

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce in tincidunt arcu. Integer pellentesque porta consequat. Morbi ut sem placerat justo pulvinar lacinia. Vestibulum id libero augue.